Loading...
Ilmoittautumislomake2018-10-30T12:53:26+00:00

Yritysten ilmoittautumislomake

HALLITUSPAIKKA 2019

Uusi mahdollisuus tavata hallitusosaajia

Hallituspaikka on riippumattomia osaajia hallitukseensa hakevien yritysten ja hallitusosaajien kohtaamispaikka. Yksipäiväinen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuksia verkottumiseen sekä tietoa hallitustyöhön liittyvistä asioista.

Valtakunnallinen tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 23.5.2019. Tapahtuman tuottaa Tampereen Messut Oy. Mukana yhteistyössä ovat Hallituspartnerit ry, Kauppakamari, Perheyritysten liitto ry ja Future Board ry.

Hallitusosaajia etsivät yritykset voivat kertoa yrityksestään lyhyissä yrityspitchauksissa ja osallistua ohjattuun speed networkingiin.

YRITYSPITCHAUS

Yrityspitchauksissa Sinulla on 5 minuuttia aikaa kertoa yrityksestäsi ja siitä millaista osaamista hallitukseenne haette. Näin juuri teille sopivat hallitusosaajat osaavat hakeutua keskustelemaan lisää mahdollisesta yhteistyöstä. Tapahtuma-alueelle on varattu neuvottelutiloja jatkokeskusteluja varten. Yrityspitchaukseen osallistuvat saavat selkeät ohjeet pitchauksen tekemiseen.

OHJATTU SPEED NETWORKING

Ohjatussa speed networkingissä tapaat tunnin aikana kuusi eri hallitusosaajaa ja saat käsityksen Sinun yrityksellesi mahdollisesti sopivista osaajista. Tapahtuma-alueelle on varattu neuvottelutiloja jatkokeskusteluja varten.

Hallituspaikka 2019 -tapahtumassa saat lisää tietoa myös muista mahdollisista tavoista rekrytoida sopivia hallitusosaajia.

Tauoilla ja iltatilaisuudessa Sinulla on mahdollisuus myös vapaaseen verkottumiseen.

OSALLISTUMINEN SISÄLTÄÄ:

  • yrityksestäsi voi osallistua samaan hintaan max. 3 edustajaa
  • pitchaus (5 min.) ja/tai
  • speed networking
  • ruokailut ja kahvituksen

OSALLISTUMISEN HINTA:

  • Tampereen Messut Oy:n näytteilleasettajille 495 e + alv
  • Muut 1 150 e + alv

Yhteyshenkilön tiedotYrityksen tiedot

Tapahtuma


LISÄTIEDOT

info@hallituspaikka.fi
050 560 4614 | Reija Könönen