13.10.2022

Hallituspaikka 2022 – Edelläkävijän etkot

Tulevaisuuden ennakointi ja heikot signaalit

Vere x Edelläkävijät toteuttaa
Hallituspaikan digitaaliset etkot
torstaina 13. lokakuuta 2022 klo 9-10

Digitaalisten aamukahvien tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista sekä sen hyödyntämisestä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Aamukahvit on rento kohtaamispaikka hallitustyöstä kiinnostuneille, lyhyt ajatustenvaihto kollegoiden kanssa ja herättelyä Hallituspaikka 2022-tapahtumaan liittyen. Aamukahvien teemana on tulevaisuuden ennakointi ja heikot signaalit tulevaisuuden hallitustyöskentelyssä. Aamu rakentuu lyhyestä alustuksesta ja digitaalisesta ryhmäkeskustelusta Teams-ympäristössä, jonka avulla opit ymmärtämään toimintaympäristön muutokseen vaikuttavia ilmiöitä, heikkojen signaalien merkitystä ja tulevaisuuskuvien rakentamista VUCA-ympäristössä.

9.00-9.10
Tilaisuuden avaus ja aamun tavoite, Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.05-9.20 ALUSTUS
Toimintaympäristön muutos ja heikot signaalit, Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.20-9.50 RYHMÄKESKUSTELU
Tulevaisuuden ennakointi ja tulevaisuuksien suunnittelu

9.10-10.00
Yhteenveto ja tilaisuuden päätös, Kai Virtanen, Vere Design Oy

Digitaaliset aamukahvit on suunnattu sinulle, joka haluat oppia hyödyntämään tulevaisuuden ennakoinnin toimintamalleja ja menetelmiä entistäkin tehokkaammin sekä tulevaisuuden hallitustyössä että uusien palvelujen rakentamisessa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Digitaaliset aamukahvit sopii myös aiheeseen ensimmäistä kertaa tutustuville.

ILMOITTAUDU MUKAAN

30.11.2022

Edelläkävijän aamupäivä | Tulevaisuuden hallitustyö 2025

Edelläkävijät Hallituspaikka-tapahtumassa

Aamupäivän tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista sekä sen hyödyntämisestä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Koulutuksen käytännön osuudessa tulevaisuuden ennakointia tullaan soveltamaan tulevaisuuden hallitustyöskentelyyn. Koulutuksessa opit ymmärtämään toimintaympäristön muutokseen vaikuttavia ilmiöitä, heikkojen signaalien merkitystä liiketoimintaan, ketterää skenaariotyötä ja tulevaisuuskuvien rakentamista yhdessä muiden hallitusammattilaisten kanssa.

Ravintola Riga

8.30-9.00
Saapuminen ja aamukahvit

9.00-9.15
Tilaisuuden avaus ja aamupäivän tavoite, Kai Virtanen, Vere Design Oy

9.15-9.45 ALUSTUS
Tulevaisuuden ennakointi ja kansainvälistymisen mahdollisuudet, Hanna Ristola, Toimitusjohtaja, Premix Oy

9.45-10.15 TEORIA
Toimintaympäristön muutos ja heikot signaalit, Kai Virtanen, Vere Design Oy

10.15-11.15 RYHMÄTYÖ
Tulevaisuuden ennakointi ja tulevaisuuksien suunnittelu

11.15-11.45 RYHMÄTYÖ
Tuotosten esittely ja ryhmäkeskustelu

11.45-11.50 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös, Kai Virtanen, Vere Design Oy

Fasilitoijina Kai Virtanen ja Daniel Hänninen, Vere Design Oy | Edelläkävijät sekä Hanna Ristola, Premix Oy

Aamupäivä on suunnattu sinulle, joka haluat oppia hyödyntämään tulevaisuuden ennakoinnin toimintamalleja ja menetelmiä entistäkin tehokkaammin sekä tulevaisuuden hallitustyössä että uusien palvelujen rakentamisessa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Työpaja sopii myös aiheeseen ensimmäistä kertaa tutustuville.

LISÄTIETOA
OSTA LIPUT

15.12.2022

Hallituspaikka 2022 – Edelläkävijän jatkot

Tulevaisuuden ilmiöt vuodelle 2023

Vere x Edelläkävijät toteuttaa
Hallituspaikan digitaaliset jatkot
15. joulukuuta 2022 klo 9-10

Vere & Edelläkävijät

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen tulevaisuuden kestävää liiketoimintaa. Yhtiön omistaa henkilöstö sekä noin 70 yksityistä sijoittajaa ja sijoitusyhtiötä. Veren toiminnan keskiössä ovat arvomme, jotka ovat vapaus, edelläkävijyys, rohkeus ja empatia.

Edelläkävijät on vuonna 2020 startannut yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Yhteisössä on lähes 1000 jäsentä ja se tarjoaa monia mielenkiintoisia kumppanuusmahdollisuuksia yritykselle.