Hallituspaikka 2020

TAPAHTUMAINFO

Hallituspaikka 2020 -tapahtuma, 12.8.2020, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, TähtiAreena
Auki klo 12.00–19.00

16.3.2020
Uusi Hallituspaikka 2020 -tapahtuma siirtyy toukokuulta elokuulle

Valtioneuvoston torstaina 12.3. pitämässä tiedotustilaisuudessa annettiin valtakunnallinen ohjeistus, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet suositellaan peruttaviksi koronaviruksen takia. Valtioneuvoston ja THL:n suositus ja linjaus tilaisuuksien perumisesta koskee kaikkia tapahtumia toukokuun loppuun saakka. Tampereen Messut -konserni noudattaa suositusta ja etsii uudet ajankohdat kevään tapahtumille. Uusi yrityksille ja hallitusosaajille tarkoitettu Hallituspaikka 2020 -tapahtuma oli tarkoitus järjestää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla keskiviikkona 27.5.2020. Tilanteen johdosta tapahtuman uudeksi ajankohdaksi on vahvistettu keskiviikko 12.8.2020. Päivän aikataulu pysyy samana, mutta mahdollisista muutoksista tapahtuman ohjelmasisältöön tiedotetaan mahdollisimman pian. Tilaisuuteen ostetut liput ja kumppanuudet ovat voimassa uutena ajankohtana.

Osta liput

OTA YHTEYTTÄ!

Tampereen Messut Oy
Tanja Järvensivu
viestintäjohtaja, Hallituspaikka 2020 -projektipäällikkö
p. 050 536 8133
tanja.jarvensivu@tampereenmessut.fi

SAAPUMISOHJEET

Autolla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

Pysäköinti on maksullista. Pysäköintilipukkeita myydään lipunmyyntikassoilta, jotka löytyvät sisäänkäyntien yhteydestä. Ulkoalueella voi myös maksaa ulosajaessa, mutta yleisen liikenteen sujuvuuden vuoksi suosittelemme suorittamaan pysäköintimaksun jo sisätiloissa.

Bussilla – lähiliikenne

Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen Messu­ ja Urheilukeskukseen. Lisäksi messupäivinä liikennöi ylimääräinen Y14-vuoro.

Linjan 14 reitti kulkee keskustasta Keskustorin ja Tampereen linja-­autoaseman (pysäkkitunnus 0522) kautta. Ajoaika Keskustorilta messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

Bussilla – kaukoliikenne

Tampereen linja-autoasema sijaitsee n. 5 km päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta. Helpoin tapa päästä messuille linja-autoasemalta on hypätä bussiin numero 14 linja-autoaseman edessä olevalta pysäkiltä:

Linja-autoasema (0522).

Liikennöitsijöitä: Matkahuolto, ExpressBus, Onnibus

Taksilla

Taksi Tampere, p. 0100 4131,

Taksitolppa sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla. Ajoaika Tampereen keskustasta on noin 15 minuuttia.

Junalla

Helpoin tapa päästä messuille rautatieasemalta on kävellä Hämeenkatua pitkin Koskipuistoon ja hypätä bussiin numero 14 pysäkiltä: Koskipuisto, F (0520, A)

Lentokoneella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee vain 15 minuutin matkan päässä Tampere–Pirkkala-lentokentältä.