Hallituspaikka

PUHUJAT

Hallituspaikka tarjoaa huippulaadukkaita keynote-luentoja sekä asiantuntijapuheenvuoroja.

Juontajana Tommy Fränti

Tommy Fränti on Ylen uutisankkuri, pitkän linjan journalisti, joka on työskennellyt toimittajana yli 20 vuotta. Tunnettu uutismies herää kanssanne uuteen päivään Ylen aamussa.

Alexander Bargum

hallituksen puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

Kirsi Piha

Founder, Purpose Research Institute

Tuomo Haukkovaara

hallituksen puheenjohtaja, Oy IBM Finland Ab

Matti Alahuhta

yritysjohtaja

Daniel Hänninen

Managing Director & Service Designer, Vere Oy | Edelläkävijät

Daniel on palvelumuotoilija, jonka sydän sykkii designille. Hänellä on vahva ymmärrys designin johtamista sekä design-metodologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Hänen vahvuutensa on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita designin kielelle. Danielin tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä viemään ylivertainen asiakaskokemus tulevaisuuden ilmiöistä ja aina yksittäisiin kohtaamispisteisiin asti.

linkedin.com/in/danieljosehanninen/

Kai Virtanen

Head of Foresight, Vere | Edelläkävijät

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan, energian ja teknologian arvoketjussa. Kaitsu on toiminut asiakkaan äänenä, hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä sekä liiketoimintajohdon neuvonantajana eri rooleissa kansainvälisesti vuodesta 1998. Tällä hetkellä hän toimii hallituksen jäsenenä Lumme Energialla, Solarigo Systemsillä ja Cation Oy:llä.

linkedin.com/in/virtanenkai/
instagram.com/kaitsuvirtanen/

Hanna Ristola

toimitusjohtaja, Premix Oy

Hanna toimii Premix Oy:n toimitusjohtajana ja toisen sukupolven yrittäjänä yhdessä veljensä Tuomas Kiikan kanssa. Funktionaalisten muovien valmistaja Premix on toimialansa globaali edelläkävijä, jonka päätöksentekoa ohjaa vastuullisuus. Premixin liikevaihto vuonna 2021 oli 65 M€ ja viennin osuus 97%. Hannalla on palava into kehittää liiketoimintaa hyvän ihmisjohtamisen kautta vahvasti osallistavalla otteella.Hanna toimii tällä hetkellä Vilpe Oy:n, Kasvuryhmän, Muoviteollisuuden hallituksissa sekä Kemianteollisuus ry:n hallituksessa ja työvaliokunnassa.

Markku Sotarauta

aluetieteen professori, Tampereen yliopisto / OP Tampere

Ville Laine

toimitusjohtaja, Lojer Oy
Ville Laine on sastamalaisen Lojer Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja. Lojer on Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja konserni työllistää 210 henkilöä. Lojerin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja viennin osuus liikevaihdosta on 60 prosenttia. Lojerin valmistamia tuotteita on käytössä yli 115 maassa.
Aiemmin Ville työskenteli Halton Oy:ssä, josta hän siirtyi Lojerin omistajayrittäjäksi. Ville on toiminut useissa luottamustehtävissä Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliiton (TT) -säätiössä, Teknologiateollisuudessa ja Elinkeinoelämän Keskusliitossa. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja eMBA.

Anne Launis

Hämeen aluejohtaja, PwC

Arno Ahosniemi

vastaava päätoimittaja, Kauppalehti

Emilia Vuorenmaa

toimitusjohtaja ja yrittäjä, Vuorenmaa Yhtiöt

Vesa Turkki

asianajaja, Eversheds Sutherland

Henrikki Hirvonen

Country Manager, Admincontrol

Nina Elomaa

vastuullisuusjohtaja, S-ryhmä
Nina Elomaa toimii tällä hetkellä S-ryhmän vastuullisuusjohtajana ja tätä ennen hän toimi vastuullisuusjohtajana Fazer-konsernissa. Nykyisessä tehtävässään S-ryhmän vastuullisuusjohtajana hän vastaa S-ryhmän vastuullisuusohjelmasta, vastuullisuuden strategisesta kehittämisestä ryhmätasolla, sen huomioimisesta liiketoiminnoissa ja vastuullisuuden johtamisesta. Nina Elomaalla on yli 20 vuoden kokemus vastuullisuustyöstä, hän on toiminut aiemmin energia-alalla ja hänellä on kokemusta hankinnoista sekä liiketoiminnan vetämisestä. Hän on WWF Suomen hallituksen sekä hallintoneuvoston jäsen sekä kansainvälisen Amfori-vastuullisuusverkoston hallituksen jäsen.

Keynote

Julkaisemme lisää huippuvieraiden nimiä kohti tapahtumaa.