Hallituspaikka muutoksen luotsina 1. marraskuuta 2023

Tiedote  19.06.2023

Hallitusosaajien verkostoitumistapahtuma Hallituspaikka järjestetään marraskuun ensimmäisenä päivänä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Hallituspaikan teemana on tänä vuonna Aktiivinen hallitus muutoksen luotsina ja tapahtuma avaa näkemyksiä, kuinka toimia Hallitusti kriisissä. Liput Hallituspaikkaan myy Ticketmaster.

Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu tapahtuma Hallituspaikka järjestettiin ensikerran marraskuussa 2022. Monipuolinen tapahtumapäivä keräsi kiitosta erityisesti mahdollisuuksistaan verkostoitumiseen. Tänä vuonna Hallituspaikka järjestään 1. marraskuuta, kohderyhmänään hallitustyön ammattilaiset, tulevaisuuden hallitusosaajat sekä tahot, jotka työskentelevät aktiivisesti hallitusten kanssa.

Viime vuoden tapahtuma osoitti, että kysyntää hallitustyöskentelylle ja sen jatkuvalle kehittämiselle on vahvasti olemassa. Kaikille avoin tapahtuma koettiin osoitukseksi siitä, että hallitustyön saloja on ansiokasta pohtia kasvotusten ja yhdessä.

– Haluamme herättää konkreettisin käytännön esimerkein keskustelua yritysten strategioita ravistelevista muutostilanteista. Miten muutoksia voi ennakoida, miten niitä voi hallita ja kuinka oikeilla ratkaisuilla löydetään uusia menestysreittejä, sanoo Hallituspartnerit ry:n ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Sami Somero.

Hallitusti kriisissä – aktiivinen hallitustyö muutoksen luotsina

Muutos vaatii hallituksilta resilienssiä, kyvykkyyttä nähdä mahdollisuuksia, valmiutta luoda ratkaisuja sekä koota aitoja tulevaisuuden toimintamalleja.​ Myös pakon edessä osaava hallitus löytää tien ja kantaa yrityksen toiminnallaan uuteen kasvuun. Monikasvoiset kriisit, uudenlaisissa liiketoimintamalleissa sekä yhä monimuotoisemmassa maailmassa toimiminen vaativat hallitusosaajilta alati lisää. Murros kantaa kuitenkin myös mahdollisuuksiin, ja luo myös uuden ajan hallitustyölle innostavat ulottuvuudet uuteen. ​Hallituspaikka 2023 avaa näkemyksiä aktiiviseen hallitustyöhön muutoksen luotsina, tulokulminaan vastuullisuus, muutoksen tunnistaminen ja tunnejohtaminen sekä mahdollisuudet kohota kriisistä kukoistukseen.

– Hallituspaikka on ajatuksia herättävä ja osallistava tapahtuma, jossa kiinnostavien puheenvuorojen lisäksi keskeistä on hallitustyötä tekevien ja hallitusten kanssa yhteistyössä toimivien tahojen kohtaamiset. Hallituspaikan osallistujat edustavat tuhansia suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ja tapaamisten myötä vieraiden on mahdollista löytää tärkeitä tulevaisuuden kumppanuuksia ja vaikkapa uusia mahdollisuuksia omalle hallitusuralle, vakuuttaa Somero.

Hallituspaikan keynote-puhujina loistavat Managing Partner Inka Mero, Voima Ventures, toimitusjohtaja Aku Vikström, NoHo Partners Oyj sekä kokenut yritysjohtaja ja hallitusammattilainen Kaisa Hietala, joka toimii Exxon Mobilin, Greencode Venturesin Rio Tinton, Smurfit Kappan sekä Tracegrow Oy:n hallituksissa. Ohjelman juontaa Ylen uutisankkuri ja journalisti Tommy Fränti.

Tapahtuman liput ennakoivaan etuhintaan Ticketmasterista

Hallituspaikka 2023 -liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Tarjoushintaisen ennakko-ostajan edun voi lunastaa omakseen heinäkuun loppuun saakka ticketmaster.fi/artist/hallituspaikka-2023-lippuja/1018585.

Hallituspaikka-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Perheyritysten liitto ry, Future Board ry, Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus ja Tampereen Messut -konserni. Tapahtuman tuottaa Tampereen Messut -konserni.

LISÄTIEDOT
: hallituspaikka.fi, #hallituspaikka, #hallitustikriisissä
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Mirkka Salmela, liiketoimintajohtaja, Hallituspaikka-projektipäällikkö, p. 040 520 1124
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081