Sadat hallitusosaajat kokoontuvat Tampereella kriisien äärellä

Tiedote  24.10.2023

Hallituspaikka on hallitusammattilaisille ja hallitustyöskentelystä kiinnostuneille suunnattu tapahtuma, joka tarjoaa osaamista, näkökulmia ja verkostoja hallitustyöskentelyyn. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.11.2023. Hallituspaikan teemana on aktiivinen hallitus muutoksen luotsina. Tapahtuma avaa näkemyksiä, kuinka toimia hallitusti kriisissä.

Hallituspaikka 2023 -tapahtuma nostaa esiin hallitustyön merkityksen ja mahdollisuudet isojen muutosten ja jopa kriisien äärellä. Ohjelmapuheenvuorot keskittyvät tulevaisuuden ennakointiin, muutosresilienssin vahvistamiseen sekä ympäristön, ilmaston ja arvopohjan vaatimiin näkökulmamuutoksiin.

Toista kertaa järjestettävä Hallituspaikka-tapahtuma kokoaa Tampereelle satoja hallitusammattilaisia ja tulevaisuuden hallitusosaajia. Viime vuonna tapahtumaan osallistui lähes 500 hallitustyön osaajaa, jolloin erityisesti kiitosta saivat mielenkiintoinen ohjelmasisältö ja hyvät verkostoitumismahdollisuudet.

Timanttisia keynote-puhujia ja tuoreita näkökulmia

Ohjelmalavalla nähdään päivän aikana huippuluokan keynote-puhujat Inka Mero, Aku Vikström ja Kaisa Hietala. Kaisa Hietala on kokenut liiketoimintajohtaja, joka auttaa yrityksiä kääntämään haasteet kohti kannattavaa kasvua. Aku Vikström on toiminut ravintola-alan johtotehtävissä viimeiset 10 vuotta, ensin Royal Ravintoloiden ja sen jälkeen NoHo Partnersin toimitusjohtajana. Vikström sanoo, että johtamisessa kaikki lähtee ihmisestä ja heidän motivaatiostaan. Kasvuyrityssijoittaja Inka Mero on syväteknologiaan sijoittavan Voima Ventures VC -rahaston perustaja ja johtava osakas. Mero on listattu Suomen Top-10 vaikutusvaltaisimpien naisjohtajan joukkoon. Nykyisin Mero toimii useassa Voima Venturesin kasvuyhtiön sekä Musti Groupin ja Betolarin hallituksissa.

Iltapäivällä hallitusosaajat pääsevät seuraamaan paneelikeskustelua työelämän kiihtyvästä kilpailusta osaavista ammattilaisista. Panelisteina ovat mm. Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen sekä Tampereen kaupungin työllisyysjohtaja Regina Saari. Tapahtumassa jaetaan myös hallituspartnereiden Kultainen Nuija -palkinto. Valtakunnallinen Hallituspartnerit-verkosto yhteistyökumppaneineen jakaa tunnustuksen joka vuosi yhdelle suomalaiselle pk-yritykselle onnistuneesta hallitustyöstä.

Erinomainen mahdollisuus verkostoitua

– Hallituspaikka on erinomainen mahdollisuus verkostoitua, sillä tapahtuma kerää yhteen poikkeuksellisen suuren määrän hallitusammattilaisia ja yrityspäättäjiä saman katon alle. Tapahtuman teemana on erilaiset kriisit hallitustyön näkökulmasta, joka on aiheena äärimmäisen ajankohtainen, summaa messuliiketoimintajohtaja ja tapahtuman projektipäällikkö Mirkka Salmela.

Hallituspaikka 2023 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.11.2023. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy järjestäjäkumppaneinaan Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus. Mukana on myös useita asiantuntijasisältöjä tuottavia kumppaniyrityksiä.

LISÄTIEDOT: hallituspaikka.fi, #hallituspaikka2023, #hallitustikriisissä | LIPUT: ticketmaster.fi
MEDIAN AKKREDITOITUMINEN: www.hallituspaikka.fi/tapahtumainfo/medialle/
Tampereen Messut -konserni | tampereenmessut.fi | etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi |
YHTEYSTIEDOT: Mirkka Salmela, liiketoimintajohtaja ja tapahtuman projektipäällikkö, p. 040 520 1124
Heidi Pitkämäki, brändi- ja viestintäjohtaja, p. 040 768 8377